Vanaf €75,- gratis verzending | ☆ Follow us on instagram @velvetfhl ☆ |

Retourneren & Ruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dat is geen probleem! Volg onderstaande stappen om je retourzending te laten verwerken: 

Geef binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling door wat je retour wil zenden. Dit kan door een e-mail te sturen naar velvetfashion@ziggo.nl met als onderwerp: 'Retourzending Velvet', een aanmelding is voldoende: hier volgt geen persoonlijke bevestiging op. Mocht je even contact willen hebben over je retourzending stuur dan een e-mail naar velvetfashion@ziggo.nl. Na het aanmelden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je retourzending ook daadwerkelijk retour te sturen, vergeet niet de pakbon bij te voegen. Let op: wij accepteren alleen items met aangehechte kaartjes.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien je de gehele bestelling retour stuurt, ontvang je ook de verzendkosten van de bestelling terug op je rekening, met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening.

De retourzending zal alleen worden verwerkt als de producten in goede staat zijn, dit betekent dat je als consument aansprakelijk bent voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen. Als je een gratis product bij je bestelling hebt ontvangen dien je deze ook retour te sturen. 

Wij nemen artikelen niet retour indien:

  • De artikelen zijn gedragen.
  • De aangehechte kaartjes ontbreken
  • Er getracht is een artikel zelf te repareren.
  • De artikelen naar rook, eten of parfum ruiken.
  • Pas op met make-up! Wij nemen artikelen met make-up vlekken niet retour.
  • Schoenendozen mogen niet beschreven of beplakt zijn.
  • Je retourzending te laat door ons wordt ontvangen.

Vergeet niet je pakbon of bestelbevestiging te printen en in het pakketje te doen. Als we niet weten wie de afzender is kunnen we de retourzending niet verwerken. 

(Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald. Versturen van brievenbuspost is altijd op risico van de verzender)

Ons retouradres

Velvet

Dorpsplein 26 

3235 AD

Rockanje


Ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem! Stuur het product terug en geef op een briefje of op het retourformulier aan voor welk product / maat je het wilt ruilen. De verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf, wij betalen de verzendkosten voor het toesturen van het nieuwe product.

Retouren kan ook gratis in onze winkel.